Consell de Barri de Segur

El proper 23 de Juliol de 2024, a les 19:00, al carrer Sant Pere, 29 de Calafell Platja, ens han citat al Consell de Barri de Segur, via el Departament de Participació Ciutadana, per tractar entre altres punts de l’ordre del dia, un referent a Transport Públic (presentació i propostes) per una durada de 40 minuts.

Els hi hem demanat que ens avancin informació abans d’anar al citat consell, per poder estudiar quines són les propostes que ens volen plantejar.

Es ben curiós que al passat mes de Maig, vàrem presentar més de 500 signatures per tal de que al Ple Ordinari del mes de Maig, s’ inclogués a l’ordre del dia, una Iniciativa Popular per parlar del Transport Públic al municipi. Aquesta Iniciativa Popular, estava refrendada amb totes els requeriments expressats al ROM, concretament a l’article 37 i successius.

A data de l’elaboració d’aquest escrit, 08 Juliol de 2024, encara no hem rebut resposta per part del consistori, ni tampoc s’ha inclós en cap Ple Ordinari.

Perquè no hi hagi cap mena de dubte al respecte, l’ instància és ENTRA–16507, inscrita el día 02 Maig 2024 a les 12:23.

Així doncs, es per aquest motiu que abans d’anar al Consell de Barri de Segur, volem rebre tota l’ informació, per tal d’ analitzar-la, difondre-la i recollir els comentaris de veïns i socis de l’ entitat vers aquesta proposta elaborada per el consistori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio